Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Speedy.
за страната – срокът за доставка е до 1 работен ден;

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 12.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 12.00 ч., се удължава с един работен ден.
* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 1 работeн дeн.
ВНИМАНИЕ:
За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.
Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.
ВАЖНО!
При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!Ако сте платили предварително по банков път , не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете.
В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.Свържете се с нас незабавно на телефон: 0894 546 451.

Цена на доставка за България:

Фиксирана цена до офис на Speedy 4.99лв. Доставката до адрес оскъпява крайната сума и се добавя  7.99лв.

Безплатна доставка се предлага за суми над 79.99лв.Поръчката се получава единствено и само във офис на куриерска фирма Еконт.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.funko.bg с изпълнение.
Услугата фиксиран час на доставка ще я  оскъпи
допълнително в размер на 2.50лв. от получателя независимо от условията на доставка.
Експресна доставка за страната се заплаща допълнително от получателя.
Доставката е за сметка на получателя.