Често задавани въпроси (FAQ)

?
Доставката и време на изпълнение на поръчката ?

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт.
За страната – срокът за доставка е до 1 работен ден;

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 12.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 12.00 ч., се удължава с един работен ден.
* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 1 работeн дeн.
ВНИМАНИЕ:
За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.
Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.
ВАЖНО!
При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!Ако сте платили предварително по банков път , не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете.
В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.Свържете се с нас незабавно на телефон: 0892280809.

Цена на доставка за България:

Фиксирана цена до офис на Еконт 4.99лв. Доставката до адрес оскъпява крайната сума и се добавя към основната услуга 2.99лв.

Безплатна доставка се предлага за суми над 79.99лв.

Поръчката се получава единствено и само от офис на куриерска фирма Еконт.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.funko.bg с изпълнение.
Услугата фиксиран час на доставка ще я  оскъпи
допълнително в размер на 2.50лв. от получателя независимо от условията на доставка.
Експресна доставка за страната се заплаща допълнително от получателя.
Доставката е за сметка на получателя.

?
Не съм удовлетворен от продукта. Как да процедирам, за да го върна?

Провери дали продукта е годен за връщане и след това попълни свойте данни и подробно описание в контактната форма на сайта. Върни Не по-късно от 14 дни след получаването му. Продукта трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е бил доставен. Без дефекти и следи от употреба, в оригинална опаковка и фискална бележка с деливъри описание. След получаването на върната поръчка, ние незабавно Възтановяваме заплатената сума.Разходите по връщане и рекламация са изцяло за ваша сметка.

?
Предимство, да имате свой, собствен профил!

Ако желаеш да бъдеш винаги информиран и да получаваш най-новите ни оферти, можеш да се абонираш за всички актуални новини. По този начин ние ще се погрижим да бъдеш пръв, научил за нашите кампании и промоции!Можеш да запазваш, сравняваш и отбелязваш, свойте любими продукти.Следиш състоянието на своята поръчка.Хронология на пазаруването си!

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас